maanantai 18. marraskuuta 2013

pikalainat abc

50-400 euron pienlainat
Uutena asiakkaana voit hakea 50-200 euroa pienlainaa tekstiviestillä tai nettihakemuksella. Luottopäätöksen saat hetkessä ja rahat siirtyvät tilillesi ilman viiveitä asiakaspalvelumme aukioloaikoina (ma-su 8-22). Lainan saannin edellytyksenä on 18 vuoden ikä ja Suomen kansalaisuus, mitään vakuuksia et tarvitse. Laina-ajaksi voit valita joko 14 tai 30 vuorokautta. Lainaa voit hakea kätevästi nettihakemuksella, tekstiviestillä tai puhelimeesi asennettavalla vipletti-sovelluksella. Nettihakemuksen turvallisuus on varmistettu pankkitunnistautumisella sekä salatulla yhteydellä.

Kanta-asiakkaillemme on tarjolla myös 300 – 400 euron pienlainoja. Kanta-asiakkaaksemme pääset, kun olet maksanut luottosi takaisin kohtuullisessa ajassa. Myönnämme kerrallaan vain yhden 50 - 1000 euron pienlainan.
500-1000 euron pienlainat
 tarjoaa kanta-asiakkailleen lainaa 500-1000 euroa. Saat rahat suoraan tilillesi juuri silloin, kun tarvitset, ilman vakuuksia ja takauksia. Valitset itse sopivan lainasumman ja sen mihin rahasi käytät. Laina-aika on 60-90 päivää, lainasummasta riippuen. Takaisinmaksu hoituu helposti tasaerinä. Lainaa voit hakea kätevästi nettihakemuksella tai tekstiviestillä.
Myönnämme in 500-1000 euron pienlainoja 20-vuotta täyttäneille, pankkitunnuksin tunnistautuneille kanta-asiakkaillemme. Voit hakea lainaa oheisella nettihakemuksella tai tekstiviestillä. Tutustuthan lainaehtoihimme ennen kuin haet lainaa. Tarkemmat lainaehdot täältä. Otamme vastaan lainahakemuksia ympäri vuorokauden, seitsemänä päivänä viikossa. Käsittelemme ne saapumisjärjestyksessä asiakaspalvelun aukioloaikana, ma-su 8-22. Tarkemmat tiedot lainasummista, takaisinmaksuajoista ja kuluista löydät lainataulukosta.
1000-4000 euron Käyttölainat
Voit valita itsellesi parhaiten sopivan lainasumman ja takaisinmaksuajan. Suurin lainasumma on 4000 euroa ja pisin mahdollinen laina-aika neljä vuotta. Lainan saat kätevästi suoraan tilillesi vaivattomasti ja joustavasti, ilman vakuuksia ja takaajia.

HakiessasiRisic käyttölainaa Sinun ei tarvitse kertoa, miten rahasi aiot käyttää. Riittää, että sitoudut huolehtimaan takaisinmaksusta. Lainaa haetaan kätevästi nettihakemuksella tai puhelimitse, jonka jälkeen saat välittömästi lainapäätöksen. Jos teet lainahakemuksen netissä ja lainapäätös on positiivinen, saat rahat tilillesi jo muutamassa minuutissa. Takaisinmaksu tapahtuu kerran kuukaudessa. 

Voit saada lainaa, jos olet 20 vuotta ja asut vakituisesti Suomessa. Lisäksi edellytämme, että olet hoitanut raha-asiasi hyvin eikä Sinulla ole maksuhäiriöitä. Lainaa voi hakea sekä uudet että vanhat asiakkaat. Muut lainat eivät vaikuta lainan saantiin. Voit siis hakea lainaa vaikka sinulla olisi jokin muu R laina.
Lisätietoja suuremmista lainoista ja hakemisohjeet löydä täältä.

3000-15000 euron Extralainat

Lainaamme sinulle jopa 15000 euroa ilman vakuuksia ja takaajia. Laina-aika voi olla 0-8 vuotta oman valintasi mukaan. Lainan saat suoraan tilillesi vaivattomasti ja joustavasti.

Hakiessasi Extra-lainaa Sinun ei tarvitse kertoa, mihin rahat käytetään. Laina haetaan kätevästi nettihakemuksella, minkä jälkeen saat alustavan lainapäätöksen. Tämän jälkeen postitamme kotiisi lainaehdot ja -sitoumuksen. Saat rahat tilillesi noin viikossa siitä, kun olet allekirjoittanut lainasitoumuksen. Takaisinmaksu tapahtuu kerran kuussa tasaerissä.

Voit saada lainaa, jos olet 25-79 -vuotias ja sinulla on säännölliset työ- tai eläketulot ja olet hoitanut raha-asiasi hyvin, ilman maksuhäiriöitä. Lainaa voi hakea sekä uudet että vanhat asiakkaat. Muut  lainat eivät vaikuta lainan saantiin. Voit siis hakea lainaa vaikka sinulla olisi jokin muu  laina.
Lisätietoja 3000-15000 euron lainoista ja hakuohjeet löydä täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti