maanantai 28. marraskuuta 2016

Vippi on helppo


Koskaan ei tiedä, milloin akuutti rahan tarve tulee eteen ja vielä juuri silloin, kun sitä ei ole! Hätätapauksissa pitää löytää nopea ratkaisu ja silloin jos koskaan auttaa vippi luotettavalta tarjoajalta. Koska vaihtoehtoja on lukemattomia, mistä sitten tietää mikä on paras laina? Tässä lisätietoa vipeistä ja esimerkkejä eri tilanteista.


Vippi arkisiin peruskuluihin

Jos usein käy niin, että esimerkiksi asumiskulut tai muut tavallisiksi laskettavat menot, kuten sähkölasku, vuokra tai muut kulut ovat liian suuria maksettavaksi, kannattaa kokeilla menojen budjetointia. On kuitenkin kuukausia, jolloin menot ovat liian suuria tuloihin nähden ja silloin saattaa vippi olla paikallaan. Riippuen siitä, milloin tuloja saadaan seuraavan kerran, tulee lainaa ottaessa määritellä aika, jonka jälkeen pikalaina maksetaan takaisin. Jos mahdollista, kannattaa vippi maksaa takaisin mahdollisimman nopeasti jolloin korotkaan eivät ehdi nousta kovin korkeiksi. Paras valinta onkin luultavasti muutaman sadan euron pikavippi, jonka saa esimerkiksi netistä omalle tilille jopa päivässä.


Pikalainalla tili takaisin plussalle

Etenkin jos sinulla on luottokortti, voi maksuja kertyä eikä niitä ehdi maksaa ajoissa takaisin kun jo lisämaksut uhkaavasti lähestyvät. Vippi voi auttaa ostamaan aikaa, mutta huom! Lainan maksaminen toisella lainalla vaatii laskelmia ja korkojen ymmärrystä, sekä sitä, että voit jossain vaiheessa maksaa kaikki lainat pois. Vippi vipin perään ei ole pitkäaikainen ratkaisu vaan se toimii vain yksittäisissä, akuuteissa tilanteissa. Jos sinulla on suurempia summia pois maksettavanasi, voit harkita käyttöluottoa, jolloin saat itsellesi luottotilin ja sinne jopa €5000 euroa. Voit nostaa tililtä sen verran kuin tarvitset ja maksat korkoa vain käyttämästäsi summasta.


Onnettomuus tai muu äkillinen rahantarve

Elämä heittää eteen joskus mitä ihmeellisempiä tilanteita. Ehkä sinä tai perheenjäsenesi joudutte onnettomuuteen, auto tai pesukone hajoaa tai kannettava tietokoneesi varastetaan. Näissä tapauksissa pieni vippisumma voisi tulla hyvään tarpeeseen etenkin jos palkkapäivä on vielä kaukana. Jos kyseessä ei ole suuri rahan tarve, nopea pienen summan laina eli pikavippi voisi olla erinomainen vaihtoehto. Hakiessasi vippiä sinun ei tarvitse antaa todistuksia omista tuloistasi tai antaa muitakaan lisätietoja, vaan hakuprosessi on hyvin helppo erityisesti netissä asioidessasi. Lainasummalla saat paljon hyvää aikaan, joten vippi tuo helpotusta äkillisissä tilanteissa.


Jos pankista ei halua hakea lainaa

Pankit myöntävät suuriakin lainasummia yleensä isompiin menoihin, kuten asunnon osto, auton hankinta tai opiskelu. Yleensä kuitenkin lainan saaminen edellyttää joidenkin vaatimusten täyttymistä, kuten lainan hakijan oma pääoma, vakituinen työ tai lainan takaaja. Siksi joissain tapauksissa ihmisille ei myönnetä lainaa pankista, vaikka rahan tarve on suuri. Silloin kannattaa kokeilla vippiä ja erityisesti käyttöluottoa tai muilta rahoittajilta kuin pankeilta tarjottavaa kulutusluottoa. Kulutusluotto ei ole sama asia kuin vippi, vaan hakeminen on tarkempi prosessi, mutta korko on usein pienempi. Summa on suurempi ja takaisinmaksu järjestelmällisempää, joten ihmisen tilanteesta riippuen tämä saattaa olla parempi ratkaisu.


Vippi on helppo

Syy saattaa yksinkertaisesti olla tämäkin; vippi on yksinkertainen! Pikavipin hakeminen netistä ei usein vie montaakaan minuuttia ja rahat ovat omalla tilillä joskus jopa vuorokauden kuluessa. Siitä syystä moni ottaa itselleen vipin, vaikka heillä olisi omaa rahaa enemmänkin. Vippi maksetaan takaisin silloin kun se ottajalle sopii ja jos summa maksetaan rahoittajalle takaisin nopeasti, ei kuluja juurikaan tule. Etenkin jos kyseessä on vaikkapa omaan bisnekseen liittyvä hankinta, voi sen hankkiminen vipillä olla tärkeäkin osa prosessia, sillä kun välineet on hankittu, voi oman rahan ansaitseminen alkaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti