torstai 12. tammikuuta 2017

Yksinkertainen Opas - Kulutusluotot


Lainat voivat olla hämmentäviä. Kun tarvitset sellaista, on helppo sotkeutua ammattikieleen ja hienoihin sanoihin, ja sitoutua johonkin jota et ehkä täysin ymmärrä. Siksi päätimme auttaa sinua jättämällä väliin kaiken hölynpölyn ja kertomalla sinulle missä mennään. Joten, alapuolella on opas parhaiden lainojen löytämiseen, jotka sopivat sinun tarpeillesi. Voit myös verrata henkilökohtaisia lainoja täällä.
Mikä on kulutusluotto?
Ensimmäiseksi – kulutusluottoa kutsutaan välillä vain henkilökohtaiseksi lainaksi. Tämän tyyppisillä lainoilla, lainaat rahaa tarjoamatta minkäänlaisia vakuuksia turvaksi. Yksinkertaisesti, kulutusluotot ovat hyvässä uskossa tehdyt sopimukset sinun ja lainaajan välillä – he ovat lainanneet sinulle rahaa sen perusteella, että lupaat maksaa takaisin asetetun ajan sisällä.
Vakuudellinen laina tarkoittaa sitä, että lainaat rahaa käyttäen varojasi vakuutena – esimerkiksi taloasi. Käytännössä tämä tarkoittaa, että jos et pysty maksamaan lainaasi takaisin, lainaaja voi ottaa vakuutesi haltuunsa (tässä esimerkissä, kotisi). Koska riskit ovat korkeat, saat yleensä enemmän lainaa vakuudellisella lainalla kuin mitä kulutusluotolla.
Miksi valita kulutusluotto vakuudellisen sijaan?
Kulutusluotto voi olla joustava tapa saada lisää rahaa, jota luottokortti ei voi tarjota, ja se on myös hyvä vaihtoehto, jos et omista omaa kotiasi. Kulutusluotot ovat yleensä pienemmän sortin summia, yleensä 1000 – 25000€. Toinen hyvä ominaisuus on, että lainaajat yleensä asettavat järjestelmällisen maksusuunnitelman, ja usein saa itse päättää millaisessa ajassa haluaa maksaa lainan takaisin, joka voi olla jopa kymmenen vuotta.
Oletko hyvä ehdokas kulutusluotolle?
Se riippuu sinusta. Koska et tarjoa mitään vakuutta lainan vastineeksi, lainaajat ovat yleensä nirsoja lainanottajien suhteen – he kuitenkin haluavat rahansa takaisin. Sinulla on suurempi mahdollisuus saada kulutusluotto, jos sinulla:
- on luottotiedot kunnossa – lainaajat haluavat nähdä, että osaat käyttää rahojasi ja he haluavat olla varmoja siitä, että laina maksetaan takaisin
- olet asunut kodissasi vähän aikaa – jos olet asettunut aloillesi etkä näytä olevan menossa mihinkään, vaikutat vähemmän riskialttiilta
- olet työssäkäyvä – jos sinulla on työ ja mieluiten varma sellainen, lainaajat näkevät, että sinulla on mahdollisuus maksaa laina takaisin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti